Gospodar vremena Srebrni Auto Narukvicu: Plave Policija Kutiju, Angel, Vuk, UK Zastavu, Leptir Mašna Šal Veličine X-XL
Novo

Gospodar vremena Srebrni Auto Narukvicu: Plave Policija Kutiju, Angel, Vuk, UK Zastavu, Leptir Mašna Šal Veličine X-XL

KM 29.50

U trgovini.

Ovo ručni rad gospodar vremena na temu narukvicu je sigurna da šarm li fan putovanje kroz vrijeme i Sci-Fi.U narukvicu karakteristike 16 šarm, uključujući planeta, ruka, Mama, dzepni sat, strašilo, zlog vuka, enameled plavi policija kutiju, zla robot vanzemaljac, leptir mašna enameled Unije Jack, angel, dnevnik, šal, kaubojski šešir, Božićna jelko, i kobalt plavi stakleno srce.Pretražio sam svijeta za samo pravo šarm za ovu narukvicu - nadam se da ti se sviđa isto kao i ja.Svaki šarm odnosi na audio, priča linija, ili karakteristika Doktor je raznim inkarnacijama.
Čari su mješavina kalaja, srebrni auto, kalaja, i cink legura.Ne trag ili novčić u šarm.Čari domet od 1/2 cm, 1 cm u dužinu.Srce je staklo.
Narukvicu lanac je chunky srebrni auto, suzbiti lanac sa veze o 1/4 cm dugu do 1/4 cm široka (12x12mm).To je lagan i jak.Dostupan u različite veličine.Vidiš sliku sa veličine grafikon za više informacija.
Dostupan u različite veličine.Vidiš sliku sa veličine grafikon za više informacija.
NE ZABORAVI DA IZABERETE TVOJ BROJ OD VELIČINE IZBOR KUTIJE ISPOD TITULU I CIJENA INFORMACIJE.U VELIČINAMA X (MALE, 6.5 Cm), S (7 centimetara), M (je 7,5 cm), Ja (8 cm) i XL (je 8,5 Cm).
DA SHVATIM TVOJE VELIČINE : Mjera tvoj zglob i dodaj 1/2 cm, 1 cm za mjerenje.To je dužine ti treba.Ako ti si naručio za nekog drugog, možeš dobiti Srednje da bi bili sigurni, ili da izneseš svoju najbolju izgleda da na osnovu tvog znanja njihovih osnovnih tijelo veličine.
Ručno u Oregonu SAD Noću Sova Nakit.Ne licencirani proizvod za BBC - ovo je Fan-napravio Nakit!Imam drugu verziju ovu narukvicu u moju radnju (sa srebrnom policija kutije umesto plavi) i mnoge druge Doktore temu stvari.Provjeri moj dućan!
Kliknite na moju radnju ime (Noć Sova Nakit) vidjeti više moj ručno stvari.

O proizvodu

Slični prijedlozi