Aprince čiste Kože Slim Karticu Slučaj Novčanik - Compact ID Prozor Novčanik Torbicu Slim Mršava Karticu & Novac Držač - Savršeno za Prednjem Džepu (Crna)
Novo

Aprince čiste Kože Slim Karticu Slučaj Novčanik - Compact ID Prozor Novčanik Torbicu Slim Mršava Karticu & Novac Držač - Savršeno

KM 24.38

U trgovini.

Dobrodošli Aprince je Radnja!
Opis :
Materijal : čiste kože.
Velicina : 2.95"x4.33"
Jednostavno novčanik, ali izgleda minimalističko profesionalni za sve što ti treba bez bol u leđima nosi veliki novčanik.
Veoma nežno, fina koža flexes tako je ugodno sjediti na, čak i u autu.
Ogledalce, Minimalističko i Lagan (oko 19 grama Samo) Dizajnirao Kreditnu karticu da će biti savršeno da držiš u džepu ili prednji ili zadnji za svakodnevnu upotrebu.
Paket Sadržaj :
1 x Aprince Slim Karticu Slučaj Novčanik
Kupi Danas Sa Povjerenje Poći Sa Aprince
Mi smo posvećen nudi super usluzi da naše mušterije.Naš Proizvod ponuda i dalje raste i proširiti.Radimo naporno da ti bude "Omiljena Prodavnica" nudi najširih domet Mode Proizvod u naš prostor.
Ako iz nekog razloga si nesrećna sa bilo kojim proizvodom od Aprince , molim vas, ne oklijevajte da nas kontaktira.Mi ćemo uzeti punu odgovornost i odgovornost za kvalitet od naših proizvoda i da će uraditi sve da reše vaš problem brzo i učinkovito!Aprince je registrirani zaštitni znak štiti NAS Zaštitni znak Zakon.Aprince proizvodi su prodali po odobrio prodavaca samo.

O proizvodu

Slični prijedlozi