Zepol Laboratorije Mergence Zid Sconce Letjeti Zamku Letjeti Svjetlo Letjeti Zapperu Hvatač Za Muve Leteći Insekt Kuću Letjeti Svjetlo Zamku - Crna
Novo

Zepol Laboratorije Mergence Zid Sconce Letjeti Zamku Letjeti Svjetlo Letjeti Zapperu Hvatač Za Muve Leteći Insekt Kuću Letjeti

KM 17.57

U trgovini.

U Mergence letjeti svjetlo zamku je jedan od najboljih prodaje zatvorenom elektronske insekt svjetla na jer je tako djelotvoran!Proizveden od Zepol Laboratorija, novi Američki brend sa bogatim razvoju proizvoda znanje u deratizaciju polje od 2014.
Karakteristike
- Vrlo efikasan, još malo i zdrava sistem sa dvije nove UV BL368 lampe.
- Dve plastične hooks umotati/vjetar viška kablovsku dužinu gore.
- Ekonomski i djelotvorno to 30 watt sistem je idealno za potajno uklanjanje leti insekte u srednjoj saobraćaj područja.
- I dalje na zdravstveni inspektor skladu sa ovim potajan ne toksični rješenje za letjeti uklanjanje.
- UL na listi, 120v/50-60hz, sa 14' vrpcu.
- Bijeli oklop se može bojiti da se poklapa sa zida boja.
- Dolazi u kompletu sa Mergence lete sistemom, 2 UV sijalice, 1 lepak zamku, zid/pločice zid gomilaju oružje i korisnici priručnik.
- Veći ulov stopa i letjeti kontrolu rezultate, lakše da službe održavanja prijateljski, zamjenu lepak uloške i žarulje traje manje vremena.
- Dizajnirana za vanjske koristiti : dnevna soba, kuhinja, prodavnice, brze hrane objekata, soba, podrumu, stvorenog garaže, cafs, restoranima, prodavnice, kancelarije, bolnicama, itd.
Kako to funkcioniše
Ovo zatvorenom uređaj je napravljen da namami leti, prljavo leti, kuću leti, flašu leti, gljivice leti, stabilan leti, moljaca, i dosadnim insekt štetočine da uv lepak uloške gdje će odmah biti zaglavljen.
To brodove sa dva Sylvania potpuno 15 watt ultraljubičastom žarulje koje su posebno dizajnirani da privuče leti insekte.Zaštitni hood sprečava ljudi, i ljubimce na od slučajno vidjeli ili dodiruje žarulje i lepak uloške.
Ne održavanje je potrebno.Samo odbaciti i zamijeniti lepak blok kad je pun, oko 300 leti.
Kao hemički besplatno alternativa, to je sigurno da se koristi u kućama, poslove, priprema hranu područja, bolnice i intimnije područja.
To vidjeti u akciji!https : //www.youtube.com/watch?v=L2gwy1 P01 Fc.

O proizvodu

Slični prijedlozi