Ležaljku Trake Tropske Lagani Povjetarac Poliester Materijal Trake za Drveće - Polako, da se Postavi (10 metara Sam x 1 cm Trostruko Samo Izgleda)
Novo

Ležaljku Trake Tropske Lagani Povjetarac Poliester Materijal Trake za Drveće - Polako, da se Postavi (10 metara Sam x 1 cm Trostruko

KM 35.84

U trgovini.

Volim leži u tvojoj ležaljci, ali mrzim tvoje konstantno glumljenje oko vežu čvorovi u konopce?
Sa naše extra jake na kampovanje ležaljku trake, ti nikada nećeš morati vezati još jedan čvor opet!Ove trake su napravljeni od trajnog materijal koji neće kida ili se raspada, kada je objesio na tezi od kore. 100% Drvo Prijateljski!
Ovo kampiranje ležaljku drvo trake su u potpunosti prilagodljiva i svaki remen dolazi sa 16 visi petlje za ukupno 32 pahuljice.
Čini Visi Tvoju Ležaljku Povjetarac!
Bez čvorova da kravatu, ti moći postaviti tvoju ležaljku sa drveta trake za manje od minute, bez obzira gdje ste.
Zajedno, dva teži samo za 13,6 unci, i oboje možete biti spakovao u ležaja vlastiti nositi torbu.Oni su tako prenosni, možeš biti bilo gdje i postavili i visi gdje god i kad god želiš.
Tako Jaka - Neće Ikada Otkinuti
Naš trake su trostruko uključiti i tako težak dužnost ti nikada ne moraš da brineš o njima ne podržavam te.Uključuje 2 Ležaljku Trake m/ Nositi Torbu.Garantovano sigurno držati preko 2000 kg, čak možete dovesti prijatelja ili dva u ležaljku sa tobom bez brige.
Spasi Više Kad Kupiš
- Spasiti 5% jedni na kvalifikacijama sadržaj nudi Tropske Povjetarac Ležaja (10 metara Sam x 1 cm Trostruko Prikaceno) Trake, kada si kupovinu 2 ili više.
Novac Nazad Garantujem
- Prodavnica sa povjerenjem, znajući da ako ikad postoji problem sa trake, samo ih vratiti za povrat novca, bez pitanja ikada.

O proizvodu

Slični prijedlozi