Rainleaf 10' x 10' x 10' Trougao Sunca Senci Jedro Krov sa Komercijalnim Razredu, Idealno za Otvorenom i Dvorište, 3nd Generacije, Pijeska
Novo

Rainleaf 10' x 10' x 10' Trougao Sunca Senci Jedro Krov sa Komercijalnim Razredu, Idealno za Otvorenom i Dvorište, 3nd Generacije,

KM 35.74

U trgovini.

Rainleaf Sunca Senci Jedra Baldahin
Sa bogat iskustvom u dizajnu i proizvodnju senci jedra, Rainleaf 3nd Generacije senci jedro dolazi sa jakim samo šavove i pletenje tehnologiju zato ih je više čvrst i trajna.
Sunce nijanse su dizajnirana za vanjske život drži vruće i štetne UV zraci daleko.senci jedro je napravljen od HDPE (velike gustine polietilena).Mogu osigurati se da 93-95% od UV zraci blokadu.
Dok drži vruće daleko, hlad jedra i vjetar doći.Tako da možeš uživati u ljeto cool bez da budeš izgoreo od sunca.
Rainleaf je posvećen sunca senci jedro dobavljača.I mi smo obećali da ćemo dostaviti visoko kvalitetne proizvode, a najbolje usluzi.
Prednosti
Sunce senci jedro Krošnjama je popularan sa svojim lako instalaciju.To je mogao biti postavljen na nekoliko minuta kad god ili gdje god da je potrebno.Pogotovo onima sa nerđajućeg čelika hardvera kit, mogu više biti lako postavio bez dodatni alat.
Sunce senci jedro Baldahin može biti korišćeno kao dvorište senci, vrtu senci i druge otvorenom senci, također su pogodne za dvorište, travnjaku, bazen, prilazu, dvorišta, dvorišta, bašte,spavaćoj sobi,palubi,jedrilicu,sjenici.itd.
Možeš čak i dizajn posjeduješ uzorke sa trougao sunca jedra i pravougaonik sunca jedra.
Ovo baldahin će biti tvoje mesto POP sa vivd boja
Održavanje
Rainleaf senci jedra su napravljeni od HDPE, što Neće da trune, buđava, plijesan ili nestati.
Za razliku od tkanine ili platno materijala, voda može proci kroz to, tako su uvijek drži suva i bez uzeti vodu nakon kiše.Također su lako čistiti sa sapunom.
Maltene
Predlažem da ti uzme tvoju sjenku jedro canpoy dole kada van sezone ili prije oluje.
Proizvođač garanciju od 5 godina.Donesi jedan za sebe i svoje kuće, UŽIVAŠ u SUMMER!
.

O proizvodu

Slični prijedlozi