iPhone 5SE Slučaju, iPhone SE/5/5 Slučaju, [Baci Zaštitu] GOOSPERY Platno Dnevnik [Traper Materijal] Novčanik Slučaj [ID Karticu i Gotovinu Mjesta] sa Stajati Flip Pokriti (Crna) IP5 MOŽEŠ da mi crnci se moramo
Novo

iPhone 5SE Slučaju, iPhone SE/5/5 Slučaju, [Baci Zaštitu] GOOSPERY Platno Dnevnik [Traper Materijal] Novčanik Slučaj [ID Karticu

KM 10.19

U trgovini.

GOOSPERY, Inc .pokrenut je kao S. ogranak Merkur Korporacije (sa sjedištem u Južnoj Koreji) s jedan cilj : da ti biti premijera mobilni pribor provajder.
Naš GOOSPERY Slučaj Serija je široko priznata za vjerovao kvalitet, kreativan dizajni, i takmičarski cijene.
Mi vjerujemo u suradnja s našim klijentima, kako da stalno poboljšanje izgleda i nastup svih naših proizvoda i sa ovim isti način razmišljanja, nudimo punih liniju vrhunska muškaraca i ploču slučajevima.
Naša svijeta mreže grane nam daje globalne prisustvo to nam dozvoljava da nastavi sa najnovijim kretanja i pojednostavljenje velika produkcija zadržati cenu nizak.
Kada izabereš GOOSPERY, ti bolje kvalitete slučaju da za vaše potrebe sa inovativne dizajnira i razuman cijene.
Kompatibilni Uređaj : Jabuka i Phone SE / 5 / 5
Jedan-na-na-Malo je Tkanina Slučaj sa nekoliko kreditnih/LIČNU kartu mjesta i džep za račune/račune da eliminiše potrebu za odvojene novčanik.
Pokrivaj napravio sa Visokog Kvaliteta Platno Tkanine, dajem dizajner-napravio vidi; liniji sa Prvoklasni Kvalitet Mekan Sintetički Kože.Unutrašnji čahura napravio sa Prvoklasni Kvalitet TPU da se odupre štetu od slučajnog kapi.
Stila još funkcionalan dizajn; se pretvara u medijima stojim sa magnet kopča za lako otvoren sa osigurati držati kada je zatvoren. (Magnet NE utječe na prijem signala ili bilo funkcije uređaj.)
Slušalicu nadimak za razgovara sa pokriti zatvorena.Dizajnirao i manufactactured sa precizan rez-outa savršeno sposoban za tvoj uređaj.
Dostupan u različita stila boje.
** Pravi proizvod boje mogu razlikovati malo od slika zbog osvjetljenje se koristi u foto puca ili drugačije monitor postavke. **
GOOSPERY nosi slučajevima za Galaxy S, i Phone, Galaxy Poruku, HTC Jedan, BOSANSKI G, BOSANSKI V, Google Neksus, u BLU Studio Serija, i još mnogo više .

O proizvodu

Slični prijedlozi