Darice B00114PY6O, Bijeli
Novo

Darice B00114PY6O, Bijeli

KM 24.38

U trgovini.

Dodaj lijepa diraj na tvoju svadbu, formalni događaj, zabava ili tuš sa ovog vjenčanja arch.Ne daj ime budala si : ovaj svestran beli luk, može biti upotrebljeno za događaja pa van venčanje, a ni kao odmor ukrase.To je savršen diraj za širok spektar svrhe jer je lako da donosiš sopstvene – dodaj cvijeće, zelenila, vrpce i više da ide uz tvoj licni stil ili događaj dekor.To ne mora biti za ceremonije venčanja, ili – to iskoristiti kao ulaz naglasak komadu.
Ovo je kucna/otvorenom luk i uključuje 200 mreže svjetla to može biti dodana da ponudi elegantan, meka i nežna sjaj.Luk je brzo i lako se okupi i ima glatko, šuplje izgradnju sa elegantno zakrivljeni siluetu.Bijeli završiti s 200 mreže svjetla i svjetlo klipove uključena.Mjere 20" x 48" x 96".
Darice počelo je sa jednim prodavnicu, a jedan čovjek je viziju u 1954. Širom više od 60 godina smo posao, mi smo odrasli strahovito, a preostalih odan jezgro naše tradicije.Što je ostalo u skladu je naš posvećenost težak posao, inovacija a odličan usluzi.

O proizvodu

Slični prijedlozi